Na 30 jaar keihard aan de weg te hebben getimmerd, kan Antoinette Wittenberns zich de trotste eigenaresse noemen van het grootste beautycenter in Alkmaar. De kracht van dit bedrijf zit in het complete pakket wat zij aanbieden. Vanuit uitgebreide schoonheidsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, voetverzorging, nagelstudio, zonnestudio tot een zeer professionele kapsalon, is dit een begrip in Alkmaar en omgeving geworden. Met een trouw stabiel team van 12 werknemers volgt zij de laatste trends en mode op de voet om de klant de kwaliteit te bieden waar Antoinette Cosmetics/Coiffures om bekend staat.

0003

Het oude pand, dat geheel gerestyled is bevindt zich aan de Heilooërdijk 20 in Alkmaar. Dit vindt Antoinette nog altijd de perfecte locatie. De ringweg ligt om de hoek, de bus stopt in de straat en er is gratis parkeergelegenheid.

De hele week zijn zij geopend van 09.00 tot 21.00 uur, waarin zij zich ook onderscheiden met andere schoonheids- en kapsalons. 

0001

In 2013 is Antoinette een samenwerking aangegaan  met Mirjam Coiffures. Mirjam de Poorter runt de kapsalon met veel passie en prachtige producten, met dezelfde visie, kracht en enthousiasme als Antoinette. Dit is dan ook zichtbaar voor de klant.

De gehele maand oktober vieren Antoinette Cosmetics en Mirjam Coiffures feest. Als dank voor dit mooie hoogtepunt ontvangt iedere klant een heerlijk glas Prosecco en een petit fours. 

0002

Dankbaarheid is het goede woord dat Antoinette wil gebruiken om haar gevoel te typeren. Dankzij de trouwe klandizie, de groei van nieuwe klanten en haar trouwe werkneemsters, is dit jubileum de kroon op haar werk.

 

0005

 

 

0007

 

 

0006

 

 

Antoinette Cosmetics & Coiffures | Heilooërdijk 20 | 1814 LN | Alkmaar | 072 - 515 89 86